Corporate Social Responsibility

Vi ønsker at tilbyde de bedste paraplyer, som er produceret socialt og etisk ansvarligt samt miljømæssigt forsvarligt. Social ansvarlighed og miljøbevidsthed er vigtige begreber for os. Det er derfor essentielt for os, at vores leverandører lever op det dette.

Med vores Code of Conduct har vi taget stilling til vigtige emner såsom børnearbejde, arbejdstider, løn, miljø mv. Hos Hoffmann Paraplyer har vi valgt kun at forhandle paraplyer, som er produceret på fabrikker, der som minimum lever op til vores Code of Conduct.

Fra vores leverandører efterspørger vi også 3. parts audit-rapporter såsom BSCI, Sedex, WRAP, SA8000, Ethical Trading Initiative. Langt størstedelen af de fabrikker, vi anvender, er medlemmer af BSCI. BSCI står for ’Business Social Compliance Initiative’ og er en medlemsorganisation for virksomheder, som er med til at forbedre de sociale forhold og arbejdsvilkår i leverandørkæderne verden over. I vores tilfælde betyder det, at der løbende afholdes audits på de fabrikker, som producerer de paraplyer, som vi producerer eller forhandler. Fabrikkerne har forpligtet sig til at følge ’BSCI Code of Conduct’.